Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Αισιοδοξία στους Σταχυοφόρους για το παιχνίδι με τον Πιερικό




Το Σάββατο 28/11 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι του Πανελευσινιακού ΑΟΚ και του Πιερικού/Αρχέλαου για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 29/11 άλλαξε όμως μέρα και ώρα διεξαγωγής λόγω της κλήσης των αθλητών του Πανελευσινιακού Σεραφείμ Θέου και Θανάση Στραγανιώτη στην Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο στρατόπεδο των Σταχυοφόρων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία καθώς πρόκειται να αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων της μετά από το εξαιρετικό ξεκίνημα που την έχει φέρει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής του Πανελευσινιακού , Γιώργος Σκαραφίγκας, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι παίχτες δηλώνουν έτοιμοι για το θετικό αποτέλεσμα στην Κατερίνη. ’……. Ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος αλλά το ίδιο θεωρώ πως είμαστε κι εμείς. Η ομάδα του Πιερικού είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα αποτελούμενη από έμπειρους αθλητές και στα συν της είναι η βοήθεια του κόσμου, που είναι ο 6ος παίχτης της. Εμείς από την μεριά μας κάνουμε την καλύτερη δυνατόν προετοιμασία και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι στο ματς να αποδείξουμε πως η μέχρι τώρα παρουσία μας στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι……’’ δήλωσε στο blog μας ο Center της ομάδας Χρήστος Μπαρμπαρής (φώτο) και συνέχισε ‘’…..Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και ξέρουμε μέσα από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αλλά και τα αποτελέσματα των αγώνων πως έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο αν μη τι άλλο σεβαστό από κάθε αντίπαλο. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μία ευκαιρία λοιπόν να αποδείξουμε σε όλους και πρώτα από όλα στους εαυτούς μας πως πράγματι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Πιερικός/Αρχέλαος. Εύχομαι και πιστεύω το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού να μας βρει νικητές…..’’ Η αποστολή του Πανελευσινιακού θα αποχωρήσει την Παρασκευή στις 16:30 για την Πρωτεύουσα της Πιερίας με τις ευχές όλων των φιλάθλων της Ελευσίνας και του Θριασίου να επιστρέψει με το 2πλό της νίκης!!!