Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Δημοσθένης Αβραμίδης: " Έτοιμοι για την νίκη την Κυριακή, κακή παρένθεση η ήττα στον ΜΕΓΑ"


Την βεβαιότητα πως το παιχνίδι της Κυριακής ήταν μία κακή παρένθεση για την Ομάδα μας εξέφρασε με δηλώσεις του στο blog μας ο Ελευσίνιος καλαθοσφαιριστής , Δημοσθένης Αβραμίδης. Ο playmaker των Σταχυοφόρων σε ερώτηση μας για το πώς εκτιμά την μέχρι τώρα εικόνα του πρωταθλήματος δήλωσε τα εξής: «.....Είναι πολύ νωρίς για να μπορέσεις να εκφέρεις άποψη για την κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες αυτή την περίοδο. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εμείς σαν νεοφώτιστοι στην κατηγορία έχουμε ως στόχο την παραμονή της ομάδας όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αν όλα πάνε κατ’ ευχή και είμαστε όλοι υγιείς τότε θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί.» Στην συνέχεια ερωτώμενος για την ήττα της ομάδας μας στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου ο Δημοσθένης μας είπε : «...... Ήταν ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό και δεν μπορέσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό και τον τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει. Ήμασταν πολύ άστοχοι από την περιφέρεια απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ κλειστή και σφιχτή άμυνα και νομίζω πως αυτή ήταν η λεπτομέρεια που κρίθηκε το ματς. Δεν μένουμε σε αυτή την ήττα. Ούτε το πρωτάθλημα κερδίσαμε τις πρώτες δύο (2) αγωνιστικές που κερδίσαμε τον Απόλλωνα και την ΜΕΝΤ , ούτε τώρα ήρθε η καταστροφή από μία ήττα. Θεωρώ πως έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και μέσα από την καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις , αυτή η ήττα , να είναι μία κακή παρένθεση.» Τέλος για το παιχνίδι της Κυριακής δήλωσε: «.... Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας εφησυχάζει ότι η ομάδα της Αγίας έχει μέχρι τώρα μόνο ήττες. Ξέρουμε πως διαθέτει ένα καλό σύνολο από ώριμους και καλούς αθλητές και μάλλον από συγκυρία βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. Εμείς μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση και νομίζω πως μαζί με το Προπονητικό επιτελείο θα είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής , με μοναδικό σκοπό την νίκη. Κλείνοντας θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους της Ελευσίνας αλλά και του Θριασίου να έρθουν στο γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας. Τους έχουμε ανάγκη και εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε το παν για να τους το ανταποδώσουμε προσφέροντας τους όσο το δυνατό ποιοτικό Basketball. Νομίζω πως το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι ήταν ένα δείγμα γραφής.»