Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ 68-62

Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να επιστρέψει με το 2πλο στις αποσκευές του από την Θεσσαλονίκη. Οι Σταχυοφόροι του Γιώργου Σκαραφίγκα δεν κατάφεραν να παίξουν το μπάσκετ που μας έχουν συνηθίσει τον τελευταίο καιρό , απέναντι σε μία ομάδα που έπαιξε πολύ κακό μπάσκετ. Η Ομάδα δεν επέβαλε τον ρυθμό της, ήταν πολύ άστοχη από την περιφέρεια (5/20 3ποντα) και δεν έτυχε της καλύτερης μεταχείρισης από το διαιτητικό δίδυμο, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί άλλοθι για την ήττα.
Οι κυανόλευκοι την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο την ομάδα της Αγίας Παρασκευής (17:00) με μοναδικό στόχο την νίκη που θα κρατήσει την ομάδα στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μ. Αλέξανδρος - Πανελευσινιακός 68-62
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. - Σαλικίδης.
Τα δεκάλεπτα: 20-12, 30-27, 49-44, 68-62.
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Κοντονάσιος): Δήμας 14 (1), Χρυσοχού, Σκαρλάτος 2, Μήτσικας 2, Καρατζάς 14 (4), Μυστιλιάδης 6 (1), Αρμούτης 12 (1), Μαλέτσιος 15, Μπάκος, Κιγμέτογλου 2, Πατρίκης 1.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 4, Βεντούρης 6, Κωσνταντακόπουλος 2, Στραγανιώτης 5 (1), Τύρλας 14, Διολέτης 5 (1), Μπαρμπαρής, Κορές 4 (1), Θέος 11 (1), Μπαλάφας 11 (1)