Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Έπιασε κορυφή

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στην Βόρεια Ελλάδα, πέτυχε ο Πανελευσινιακός. Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα επιβλήθηκε με 65-68 της Αναγέννησης/Φλόγας στο κλειστό της Πολίχνης. Οι «Σταχυοφόροι» έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Παίζοντας καταπληκτική άμυνα(με πολύ διάθεση και ενέργεια) και έχοντας καθαρό μυαλό στην επίθεση το α’ ημίχρονο τους βρήκε να προηγούνται με 34-42 . Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι θέλοντας να αποφύγουν την 5 συνεχόμενη ήττα τους ανέβασαν ρυθμό στο παιχνίδι τους , όμως οι παίχτες του Πανελευσινιακού με αιχμή του δόρατος τους Τύρλα, Μπαλάφα, Αβραμίδη και Στραγανιώτη κατάφεραν να επιστρέψουν με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους. Με αυτή την νίκη οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα με 4 νίκες και 1 ήττα.

Αναγέννηση/Φλόγα - Πανελευσινιακός 65-68

Διαιτητές: Νικολούλης - Παγώνης.

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 34-42, 44-50, 65-68.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΦΛΟΓΑ (Κοντογιάννης): Καλαμπάκας 5, Μωϋσιάδης 11, Ονάσογλου 1, Γαλανίδης 10 (2), Γεωργούλας 5, Κοθράς 10 (1), Ζαρογιάννης 7, Καρυπίδης 16 (4).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης,Βεντούρης 6, Στραγανιώτης 14 (1), Κοτίνης 4, Τύρλας 16, Διολέτης 8,Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρής 1, Θέος 6, Μπαλάφας 13 (3).