Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

3η Νίκη για τον Πανελευσινιακό


«Επαγγελματική» νίκη για τους Σταχυοφόρους απέναντι στο συγκρότημα των Β. Προαστίων. Η ομάδα ευτύχησε να έχει σε καταπληκτική μέρα τους Βαγγέλη Μπαλάφα και Σεραφείμ Θέο φορτώνοντας και οι δύο μαζί με 50 πόντους το καλάθι των αντιπάλων. Η ομάδα μας για μία ακόμα φορά παρουσίασε θετική εικόνα και κατά διαστήματα ξεσήκωσε τους 350 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν και σήμερα στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο. Η Αγία Παρασκευή για 30 λεπτά ήταν κοντά στο σκορ, δυσκολεύοντας αρκετά την ομάδα μας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως φαίνεται πως στέρεψαν από δυνάμεις,η ομάδα μας ήταν εύστοχη στα σουτ των 3πόντων απέναντι στην άμυνα ζώνης με αποτέλεσμα την εύκολη νίκη και την διαφορά των 16πόντων με τελικό σκορ 84-66. Πολλά λάθη η διαιτησία των Ντάβαρη και Σιώκα που σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι «κατάφεραν» να εκνευρίσουν τους πάγκους των δύο ομάδων αλλά και όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Με αυτή την νίκη , η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, παρέμεινε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Αναλυτικά το σκορ:

Πανελευσινιακός - Αγ. Παρασκευή 84-68
Διαιτητές: Ντάβαρης - Σιώκας.

Τα δεκάλεπτα: 29-19, 47-41, 69-59, 84-68.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 9 (1), Βεντούρης 5 (1), Κωνσταντακόπουλος 2, Στραγανιώτης 5 (1), Τύρλας 2, Διολέτης 6, Μπαρμπαρής 3, Κορές 2, Θέος 24 (5), Μπαλάφας 26 (3).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Τσαφαράς): Σαρίκας 14 (1), Χατζηκωστής 10 (2), Αρχος, Γιαουρτόγλου, Ζερβός 22 (1), Καράμπας 2, Μπίκας 4 (1), Μούγιος 3, Κτίστου 8 (1), Χριστόδουλος 5.

Επόμενη αγωνιστική (15/11): Μαντουλίδης - Αίας Ευόσμου, Πιερικός/Αρχέλαος - Λαύριο, Κεραυνός Αιγίου - Πανερυθραϊκός, Αναγέννηση/Φλόγα - Πανελευσινιακός, Αγ. Παρασκευή - Απόλλων Πάτρας, Μ. Αλέξανδρος - ΜΕΝΤ, ΑΕΚ Αργ.- Απόλλων Καλ., Δούκας - Κομοτηνή.