Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Να παραμείνουν στην κορυφή θέλουν οι Σταχυοφόροι

Μία μέρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα του Κεραυνού Αιγίου και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Σκαραφίγκας έχει στην διάθεση του για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όλους τους παίχτες ετοιμοπόλεμους. Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον coach των Σταχυοφόρων που ακόμη μία φορά αναμένεται να έχουν στο πλευρό τους την συμπαράσταση πολλών Ελευσίνιων φιλάθλων στο κλειστό της «Γούβας» Οι κυανόλευκοι θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών που θα τους κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει γευθεί την χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα και έρχονται στην Ελευσίνα με σκοπό την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου. Οι Αχαιοί του Μάκη Γιατρά δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού και δηλώνουν έτοιμοι για την αναμέτρηση. Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης αξίζει να σημειώσουμε ,πως ο coach των Σταχυοφόρων κ. Σκαραφίγκας έχει καθίσει στον πάγκο του Κεραυνού την σαιζόν 2007-2008 με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Α2 και παίχτες δύο νυν κυανόλευκους, τους Γιώργο Τύρλα και Δημήτρη Πρόκο. Επίσης από την ομάδα του Κεραυνού ο Σάββας Κυριακίδης έχει φορέσει την φανέλα με το στάχυ την περίοδο 2002-2003.