Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Άλωσε...... και το Άργος ο Πανελευσινιακός Α.Ο.Κ.


Σπουδαία εκτός έδρας βαθμολογική νίκη πέτυχε ο Πανελευσινιακός στο Άργος (55-68) απέναντι στην τοπική ομάδα της Α.Ε.Κ. Άργους. Για μία ακόμα φορά του συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα επέστρεψε με το 2πλό της νίκης στις αποσκευές του απέναντι σε μία ομάδα που είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε ο Α΄ Γύρος του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με τους Σταχυοφόρους να φιγουράρουν μόνοι στην 2η θέση.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για ακόμα ένα παιχνίδι φέρνοντας τους μπροστά στην πρώτη περίοδο με 16-20. Το ίδιο έγινε και στην 2η περίοδο διευρύνοντας την διαφορά στους 10 πόντους και την ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο με 27-37.

Για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι όλοι είχαν διάθεση στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση οι παίχτες του Πανελευσινιακού έδειχναν πως ήταν προετοιμασμένοι για την σπουδαία νίκη. Η εικόνα στην επανάληψη ήταν ακόμα καλύτερη φέρνοντας την διαφορά στους +18 πόντους. Τελικό αποτέλεσμα 55-68 για την ομάδα του Θριασίου που ευτύχησε να έχει σε σπουδαία μέρα όλους όσους αγωνίστηκαν. Άτυχη στιγμή για τους Σταχυοφόρους ο τραυματισμός του Γιώργου Τύρλα 4 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού όταν μετά από καλάθι πάτησε πόδι αντιπάλου με αποτέλεσμα το διάστρεμμα στο δεξί του αστράγαλο. Καλή η διαιτησία των Πίγκα και Μάλαμα σε ένα εύκολο όπως αποδείχθηκε για αυτούς απόγευμα.

ΑΕΚ Άργους - Πανελευσινιακός 55-68

Διαιτητές: Πίγκας - Μάλαμας.

Τα δεκάλεπτα: 16 - 20, 27 - 37, 39 - 54, 55 - 68.

ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ (Οικονομάκης): Παπαντωνίου 5 (1), Λάππας 19 (2), Στατεράς 1, Οικονομάκης, Βρύνας 5 (1), Φλεβάρης, Μπιτζής 2, Γκαβανόπουλος 11 (3), Νικολόπουλος 8, Μπέλλης 4.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 6, Βεντούρης 10 (2), Πρόκος 9, Στραγανιώτης, Τύρλας 17, Διολέτης, Μπαρμπαρής 3, Θέος 15 (3), Μπαλάφας 8 (2), Τύρλας.