Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

2πλο Ανόδου για την ομάδα του Πανελευσινιακού!!!


Μεγάλος νικητής στο ντέρμπυ της 13ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής αναδείχθηκε η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα. Οι Σταχυοφόροι θέλοντας να ξεπεράσουν το σοκ της προηγούμενης Αγωνιστικής και της απρόσμενης εντός έδρας ήττας ήξεραν πως για να παραμείνουν στο παιχνίδι της ανόδου θα έπρεπε να αλώσουν την έδρα του Λαυρίου. Πράγμα που τελικά επετεύχθη με τελικό σκορ 74-79. Η αρμάδα των κυανόλευκων έδειξε πως αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία έχουν «μέταλλο» νικητή και είναι ικανοί για το καλύτερο την φετινή σεζόν.
Το 1ο 10λεπτο δεν ήταν όπως αναμενόταν για την ομάδα μας, βρίσκοντας την 10 πόντους πίσω στο σκορ από μία ομάδα που έδειχνε να ξέρει τι ζητάει εντός του αγωνιστικού χώρου. Στην συνέχεια όμως, η ομάδα μας αντέδρασε με τον σύνηθες πλέον τρόπο της πιεστικής άμυνας στα ¾ του γηπέδου , βγάζοντας εκτός ρυθμού την ομάδα του Λαυρίου. Με καθαρό μυαλό στην επίθεση και συνεχή «πρεσινγκ» στην άμυνα κατάφερε να μειώσει την διαφορά και να προηγηθεί με βραχεία κεφαλή ενός πόντου στο τέλος του α’ ημιχρόνου (34-35)
Στην επανάληψη οι παίχτες μας έδειξαν την ίδια διάθεση στην άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση κατάφερε τελικά να φύγει με το εκτός έδρας ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της. Έτσι με την νίκη αυτή οι παίχτες του κ. Σκαραφίγκα έδωσαν ένα μήνυμα σε όσους βιάστηκαν να τους αμφισβητήσουν μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αία Εύοσμου.
Από τον Πανελευσινιακό όλοι οι παίχτες ξεχώρισαν για το αγωνιστικό τους πάθος, ευτύχησε όμως να έχει σε μεγάλη μέρα τους Τύρλα, Θέο και Αβραμίδη. Έκπληξη η καταπληκτική εμφάνιση του νεαρού Παπακωνσταντίνου που δικαίωσε την απόφαση του προπονητή του να τον χρησιμοποιήσει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και μάλιστα ξεκινώντας τον στην αρχική πεντάδα!!!!!
Οι φίλαθλοι του Πανελευσινιακού (60 άτομα περίπου) για ακόμα ένα εκτός έδρας ματς έκαναν αισθητή την παρουσία τους και βοήθησαν τα μέγιστα τους παίχτες για την νίκη.


Λαύριο - Πανελευσινιακός 74-79
Διαιτητές:
Θεονάς - Πιτσίλκας Μ.

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 34-35, 57-57, 74-79

Λαύριο (Σερελής): Αθανασόπουλος, Καρβούνης 8 (2), Μπάκας 3, Σίννης 7 (1), Κασσάνος 2, Κούσουλας, Γιαννακόπουλος 27 (2), Περράκης, Σταμάτης 4, Λυκογιάννης 4 (1), Ψηλέας 19 (2).

Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 12 (1), Βεντούρης 5, Πρόκος 8 (1), Στραγανιώτης 2, Τύρλας 25, Διολέτης 4, Παπακωνσταντίνου 7 (1), Μπαρμπαρής, Κωνσταντακόπουλος, Θέος 8 (2), Μπαλάφας 8.