Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία εν όψη Άργους για τους Σταχυοφόρους


Σε ρυθμό προπονήσεων από σήμερα η ομάδα μπάσκετ του Πανελευσινιακού μετά την μεγάλη νίκη επί του Πανερυθραικού Α.Σ. την περασμένη Κυριακή. Έπειτα από δύο σπουδαίες νίκες με Λαύριο (Εκτός) και Πανερυθραικό (Εντός) ακολουθεί ένας ακόμα δύσκολος αγώνας με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. Άργους/Πήγασο και όλοι στις τάξεις των κυανόλευκων θέλουν να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών.
Στις προπονήσεις επανέρχεται ο Νικόλας Κοτίνης που ήταν εκτός προπονήσεων δύο εβδομάδες λόγο ενός προβλήματος στους προσαγωγούς , εκτός όμως παραμένουν οι Κορρές και Παπακωνσταντίνου.
Στις τάξεις του συλλόγου επικρατεί μεγάλη εφορία αφού το Σαββατοκύριακο που πέρασε όλα τα αγωνιστικά τμήματα (Προμίνι - Μίνι - Παιδικό - Νεανίδες - Εφηβικό - Ανδρικό ) απέσπασαν το ροζ φύλλο αγώνα, δείγμα γραφής της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται πέρα από την πρώτη ομάδα και στις υποδομές του συλλόγου. Για τον λόγο αυτό έχει συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο αύριο Τετάρτη (20:00) στα γραφεία του συλλόγου με τους Προπονητές ώστε να γίνει ενημέρωση στο σώμα για την πορεία όλων των τμημάτων και την αγωνιστική κατάσταση αυτών.