Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Μόνος 2ος ο Πανελευσινιακός Α.Ο.Κ.




Σε ένα κατάμεστο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο από 500 !!! φιλάθλους και των δύο ομάδων ( περίπου 60 φίλους της Ερυθραίας) ο Πανελευσινιακός για μία ακόμα φορά παίζοντας κατά διαστήματα μπάσκετ υψηλού επιπέδου νίκησε την ομάδα του Πανερυθραικού Α.Σ. με τελικό σκορ 70- 58.
Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα ήταν συνεπές στο ραντεβού του ακόμα μία φορά στο φετινό πρωτάθλημα με το ροζ φύλο αγώνα. Και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού για ακόμα ένα παιχνίδι είχε σε καταπληκτική μέρα όλους τους αθλητές του, με εξέχοντες τους Τύρλα (Φωτο 1) και Αβραμίδη.
Οι Σταχυοφόροι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας στην ομάδα των Βορείων Προαστίων τις άγριες διαθέσεις τους και προηγήθηκαν με 7-0. Κάπου εκεί ένας πρώην Κυανόλευκος ο Φίλιππος Χόμπσον με 2 σουτ 3πόντων έβαλε την ομάδα της Ερυθραίας ξανά στο παιχνίδι. Το πρώτο 10λεπτο τελικά βρήκε τους κυανόλευκους και τους ερυθρόλευκους ισόπαλους με 19-19. Στο δεύτερο 10λεπτο ο Πανερυθραικός προηγήθηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι με 19-22 αλλά ένα γρήγορο σερί του Πανελευσινιακού τον έβαλε μπροστά στο σκορ με 24-22 και από το σημείο αυτό και μετά οι Ελευσίνιοι δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ. Το ημίχρονο έληξε 39-36 υποσχόμενο ένα 2ο ημίχρονο με πολλές συγκινήσεις από δύο καλές ομάδες που με την εικόνα τους μέσα στο γήπεδο δικαιολογούσαν την βαθμολογική τους θέση στο Πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ πιο σκληρές άμυνες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει κάποια από τις δύο στο σκορ. Αποτέλεσμα 3ης περιόδου 14-11 και η αγωνία όλων στα ύψη.... Κάπου εκεί όμως μίλησε η ψυχή δύο δικών μας παιδιών (Τύρλα-Αβραμίδη) και η μεγάλη προπονητική προσωπικότητα που λέγεται Σκαραφίγκας (φωτο 2). Νικητής του παιχνιδιού ο Πανελευσινιακός με 70-58 φέρνοντας τον μόνο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 11 νίκες και 3 ήττες. Μέτρια η διαιτησία των Ντάβαρη - Τσώνου που ήταν πολύ ανεχτική στο σκληρό παιχνίδι των ομάδων.

Πανελευσινιακός - Πανερυθραϊκός 70 - 58

Διαιτητές: Τσώνος Β-Ντάβαρης
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 39-36, 53-47, 70-58



ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 10, Βεντούρης 6 (1), Πρόκος 2, Στραγανιώτης 7, Τύρλας 26 (1), Διολέτης 4, Κωνσταντακόπουλος 7, Θέος 6, Μπαλάφας 2.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Κοντούδης 5 (1), Ροζολής 2, Καλλιανιώτης 2, Μαντζιώρης 2, Τοπάλης 2, Πρίτσος 10, Χόμπσον 18 (3), Χαραλαμπάκης 12 (2), Παπαδόπουλος 5.