Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Επιτυχιών συνέχεια για την ομάδα του Θριασίου....



Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Πανελευσινιακού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Η ομάδα των Σταχυοφόρων με ένα σερί 12 Νίκες 3 Ήττες φιγουράρει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που αποτελείτε από ομάδες με ιστορία και διακρίσεις στο Ελληνικό basket. Αν αναλογιστούμε πως στόχος των Κυανόλευκων (είναι νεοφώτιστοι στην κατηγορία) ήταν η παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα , γίνεται αντιληπτό πως η μέχρι τώρα παρουσία τους μόνο χαρά μπορεί να φέρει σε όσους ασχολούνται με την ομάδα του Πανελευσινιακού.
Το σημαντικό είναι πως από μεριά της διοίκησης υπάρχει απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο Τεχνικό επιτελείο(Σκαραφίγκας-Λιαδάκης-Καραχάλιος) και τους αθλητές της ομάδας χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πίεση προς αυτούς. Στόχος πλέον της ομάδας είναι η καλύτερη δυνατόν παρουσία της σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος της σαιζόν θα γίνει ο απολογισμός.
Στα αγωνιστικά ο τραυματισμός του Γιώργου Τύρλα στον αγώνα με την Α.Ε.Κ. Άργους (διάστρεμμα) δεν εμπνέει ανησυχία αφού οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και θα δώσει το παρόν κανονικά την Κυριακή με τον Απόλλωνα Πατρών. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας κ. Σκαραφίγκας θα έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός την επιτυχία της ανδρικής ομάδας την Κυριακή, σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα νεανίδων του Πανελευσινιακού στα Μέγαρα με αντίπαλο την τοπική Ν.Ε.Μ (σκορ 45-53) ,αποτέλεσμα που τις φέρνει πιο κοντά στην πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος της Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α.