Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

ΚΑΛΠΑΖΕΙ για άνοδο



Το όπλο της έδρας της εκμεταλλεύτηκε ακόμα μια φορά η ανδρική ομάδα μπάσκετ, κερδίζοντας την ιστορική ομάδα του Απόλλων Πατρών με σκορ 66-59. Η υπεροχή του Πανελευσινιακού στο πρώτο μισό της αναμέτρησης εκφράστηκε με την προβάδισμα στο σκορ στο συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα του εικοσαλέπτου που τον βρήκε να προηγείται με 37-24.
Στην επανάληψη η ομάδα μας με την γνώριμη πλέον σε όλους διάθεση στην άμυνα και τις ώριμες επιλογές στην επίθεση αύξησε την διαφορά στο σκορ βρίσκοντας την στην λήξη του 3ου 10λέπτου στο +14 (54-40)
Την 4η περίοδο η ομάδα της Πάτρας προσπάθησε με άμυνα ζώνης να δυσκολέψει τους παίχτες του Γιώργου Σκαραφίγκα, πράγμα που κατάφερε εν μέρη αφού οι παίχτες του Νίκου Βετούλα μείωσαν την διαφορά στους 5 πόντους 3,5 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού. Οι Σταχυοφόροι όμως διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση εκείνη την χρονική περίοδο και με ένα σερί 5 πόντων επανέφεραν την διαφορά σε διψήφιο αριθμό. Τελικό σκορ 66-59 με ένα τρίποντο του Ντούσαν Γέλιτς στην λήξη του αγώνα.
Ο Πανελευσινιακός ευτύχησε να έχει σε σπουδαία μέρα τους Θέο, Διολέτη, Μπαλάφα και Στραγανιώτη.
Καλή η διαιτησία των Αργυρού - Τσώνου.

Πανελευσινιακός - Απόλλων Π. 66-59

Διαιτητές: Αργυρού - Τσώνος Μ.



Τα δεκάλεπτα: 21-19, 37-24, 54-40, 66-59.


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σκαραφίγκας): Αβραμίδης 8 (1), Βεντούρης, Πρόκος 7, Στραγανιώτης 2, Τύρλας 6, Διολέτης 5, Μπαρμπαρής, Κωνσταντακόπουλος 4, Θέος 22 (4), Μπαλάφας 12 (2)


ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (Βετούλας): Καπερώνης, Νικολαΐδης, Κορακιανίτης, Τραϊανός 13 (2), Νικολούδης 12 (2), Βλαχόπουλος 13, Κορωνίδης, Γέλιτς 7 (1), Σαμαράς, Βεσκούκης 14 (2).