Μήνυμα Προέδρου Δ.Σ.

Φίλοι και φίλες του Πανελευσινιακού,


Σας καλωσορίζω στο επίσημο και πλήρως ανανεωμένο blog του ΑΟΚ Πανελευσινιακός, που βρίσκεται στην διάθεσή σας ώστε να σας ενημερώνει για όλα τα τεκτενόμενα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα,την "Δική μας ΟΜΑΔΑ" , την ομάδα της πόλης μας.
Ο Πανελευσινιακός Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης γιορτάζει φέτος τα 5 χρόνια «ζωής» του και όλοι εμείς από την μεριά μας, αλλά και εσείς οι φίλοι και «δύναμη» της ομάδας , θα κάνουμε τα πάντα για να δούμε τον Πανελευσινιακό μας ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο ισχυρό!
Το 2009 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της ομάδας μας, από πλευράς τίτλων. Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Ομιλος Νότου) ανέβασε ακόμα περισσότερο τον πήχη για το 2010 και ταυτόχρονα έκανε τις απαιτήσεις και τις φιλοδοξίες ακόμα μεγαλύτερες. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να κρατήσουμε τον Πανελευσινιακό στην κορυφή.



Με ειλικρινή εκτίμιση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

grbasket web news Headline Animator

Σαν.... έτοιμοι από καιρό


Να γράψεις, με αφορμή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της περιόδου, ότι στόχος του Πανελευσινιακού είναι ο πρωταθλητισμός δεν χρειάζεται... είναι αυτονόητο. Να επισημάνεις ότι μία πρώτη γεύση για την διάθεση και την δίψα της ομάδας πήραμε στην πρεμιέρα περιττεύει..... Το κατάλαβαν όλοι.
Ο Πανελευσινιακός ΑΟΚ μπαίνει στον φετινό «στίβο μάχης» καλύτερα εξοπλισμένος και πιο κατάλληλα προετοιμασμένος. Η μεταγραφική κίνηση της ομάδας υπήρξε τέτοια , ώστε να μην υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει για την βελτίωση και την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Παράλληλα , οι προσθήκες έγιναν έγκυρα ώστε σήμερα οι νέοι καλαθοσφαιριστές να έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Ταυτόχρονα, ο διοικητικός μηχανισμός και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχουν πίσω τους την πολύτιμη εμπειρία της περσινής περιόδου που σίγουρα μας έκανε σοφότερους. Μια διαδρομή με ιδιαιτερότητες, όπως είναι το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είναι πολύ σημαντικό να την γνωρίζεις για να μην χρειάζεται να κόβεις ταχύτητα στις στροφές.

Ούτως ή άλλως , η φιλοδοξία του Πανελευσινιακού, αυτονόητη, είναι να μην πατήσει φρένο πουθενά μέχρι την 30η αγωνιστική. Το γκάζι πατήθηκε στην εκκίνηση και θα μείνει πατημένο. Μόνο οι ταχύτητες θα αλλάζουν : δηλαδή θα ανεβαίνουν καθώς η ομάδα θα μάθει να βρίσκεται καλύτερα μέσα στο γήπεδο και θα φθάνει σε επίπεδα απόδοσης που αντιστοιχούν στα ατομικά προσόντα των μελών της. Ευχή μας είναι να απολαμβάνετε κάθε Κυριακή τον Πανελευσινιακό όπως τον θέλετε και τον ονειρεύεστε. Καλή Πανελευσινιακή χρονιά γεμάτη νίκες!